نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها

نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها

آیا شما دلتان می خواهد، که با بدافزارها و ویروس ها جنجال داشته باشید! دقیقاً درست است. نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها اهمیت بسیاری دارد. در واقع برای یک کاربر سیستم از بین رفتن اطلاعات و به دنباله اش غیر قابل بهره گیری شدن آنها کابوسی تلخ خواهد بود. تصور کنید؛ با چنین اتفاقی عکس های خانوادگی و دوستانه تان را از دست بدهید! پس بهترین راه حل محافظت از داده هایتان در برابر ویروس ها و بد افزارها است.

با ما در ادامه این مطلب از خود در هارد ریپیر همراه بشوید، تا اطلاعات مورد نیاز شما را در این زمینه ارائه بنماییم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

استفاده از آنتی ویروس

اولین نکته نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها اطمینان از وجود آنتی ویروس برروی سیستم خودتان است. هدف استفاده از چنین نرم افزارهایی برروی سیستم ها برای محافظت از آن در برابر ویروس هاییست که شناسایی می شود. با وجود آنها دیگر نیازی نیست، که شما به دل خود نگرانی راه بدهید. ولی به این نکته دقت بنمایید؛ ویروس ها دائماً در حالِ تغییر و پیشرفت هستند. درست است؟ پس شما می باید در راستای به‌روز‌رسانی کردن آنتی ویروس ها اقدام کنید.

همچنین پیشنهاد ما به شما عزیزان این است، که از نمونه های‌ قدرتمند و در عینِ حال معتبر بهره بگیرید. برای نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها و به‌روز‌رسانی چنین نرم افزارهایی شما امکان مراجعه به وب‌سایت شرکت تولید کننده ضد ویروس هم خواهید داشت.

به‌روز‌رسانی سیستم عامل ویندوز همچنین نرم افزارها

توصیه دوم ما برای در اَمان ماندن از شر ويروس ها و باج افزارها این است، که به صورت مرتب سیستم عامل ویندوز را به روز کنید. از سویی دیگر کلیه ی وصله امنيتي ارائه شده به واسطه ی کمپانی طراح هریک از سیستم عامل ها را بارگذاری بنمایید و در نهایت نصبشان کنید. دقت کنید؛ حدوداً کلیه نرم افزارها در آغازین تولید خود، دارای مشکلاتی ریز و درشت هستند. (منظور ما مشکلات امنیتی است)!

به‌روز‌رسانی سیستم عامل ویندوز همچنین نرم افزارها
حال برای درک بهتر نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها شما می‌باید نرم افزارها را مرتباً و در طول زمان به روز کنید. نمونه هایی که قدیمی هستند، قطعاً باگ ها و حفره های امنیتی بسیاری را در دِل خود جای می دهند. پس شما با انجام به‌روزرسانی ها یکی از راه های نفوذ به سیستم خودتان را توسط هکرها می بندید.

جدا نمودن شبکه اداری از اینترنت

باتوجه به بخشنامه ای که جدیداً از جانب امنیت فناوری اطلاعات ارائه گردید؛ تمامی اداره ها بایست شبکه اداری را از اینترنت که به حالت فیزیکی است، جدا سازی کنند. شما می توانید، برای اشتراک اینترنت از دیگر راه‌کارها چون وایرلس بهره بگیرید.

در نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها توجه کنید؛ از سیستم ویژه اینترنت برای کارهایی پیش افتاده استفاده نکنید. این مسئله را در نظر بی انگارید، که مودم و برخی از اجزای تشکیل دهنده سیستم شما آی‌ پی پذیر می باشند. حال آنکه امکان دارد، اطلاعات خود را به نشانی از پیش تعیین شده به واسطه ی اینترنت بفرستند.

پس شاید که نامه های شما و آنهایی که پرینت گرفتید و حتی گاه از سیستم خود حذف نمودید، بعد از اتصالتان به اینترنت به نشانی از پیش تعیین شده بفرستد! بدون آنکه شما روحتان خبر دار بشود.

پشتیبان گرفتن از اطلاعات

در نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها حتماً نسبت به حذف ناگهانی اطلاعات‌تان از روی حافظه سیستم مطلع باشید. منظور ما این است، که شاید رخ بدهد! شما از دزدیده شدن داده ها همیشه خدا در امان نخواهید بود و شاید که گرفتار این ماجرا بشوید.

به همین خاطر ما به شما پیشنهاد می کنیم، از داده خود نسخه هایی پشتیبان تهیه بنمایید. تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری بسیار وجود دارد، که شما امکان بهره گیری از آنها را خواهید داشت. البته که با توجه به اهمیت داده هایی که دارید، بایست محتاطانه عمل کنید. تمامی تلاش‌ خود را بکنید، تا از اطلاعات خود یک فایل بک‌ آپ برروی سی‌ دی تهیه بنمایید.

در نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها توجه کنید؛ اگر که شما دائماً در حال تغییر دادن گستره اطلاعات خود هستید، عملیات بک‌آپ گیری را در فرکانسی بالاتر پیش ببرید و این کار را در محدوده ی زمانی کوتاه تر انجام بدهید.

قفل کردن سیستم

امکان دارد، که شما برای مدت زمانی کوتاه سیستم خودتان را ترک کنید. ولی به خاطر داشته باشید، رها نمودن سیستم به حال خود تنها برای چند دقیقه شاید که فاجعه هایی بزرگ رقم بزند. زیرا همان لحظاتی کوتاه برای آسیب رساندن به اطلاعات شما از جانبِ فردی طمع کار کفایت خواهد کرد. پس کامپیوتر خود را قفل کنید! به هرجا که می روید و چقدر هم که طول می کشد.

پشتیبان گرفتنِ از اطلاعات

در زمان تعمیر سیستم

برای محقق شدن مسئله نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها حتماً در زمان نیاز به تعمیر از تعمیرکاران مطمئن و معتبر کمک بگیرید. در اغلب موارد نیازی به انتقال هارد سیستم نخواهد بود. به هیچ عنوان کامپیوتر حاوی اطلاعات مهم را به دست افراد نامطمئن نسپارید. همچنین برای در امان ماندن اطلاعاتتان از دست ویروس ها و بد افزارها در هنگام عملیات تعمیر حضور پیدا کنید.

به دور از ورود ویروس ها به بطن سیستم خود، به هیچ عنوان قطعات سیستم کامپیوترتان را به زباله نی اندازید. زیرا برخی از قطعات می‌باید توسط آتش منهدم گردد.

معمولاً سیستم هایی قدیمی دارای اطلاعات هایی بسیار مهم هستند، حال بنابر سهل انگاری از جانب صاحب آن در سیستم باقی می ماند. پس به دور از نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها از اطلاعات خود در برابر متجاوزان هم مراقبت کنید.

سخن آخر

شما برای عدم گرفتار شدن به ویروس ها می‌باید آنتی ویروس ها را نصب کنید. سیستم عامل ویندوز و نرم افزارها را به‌روزرسانی بنمایید. شبکه اداری را از اینترنت جدا بکنید و…! اینگونه است، که موفق خواهید شد و سیستم شما در برابر ویروس ها مقاومت می کند. ما این اطمینان خاطر را به شما می دهیم.

امیدواریم اطلاعات ما در طول این مطلب از هارد ریپیر درباره نحوه ی حفاظت داده ها در مقابل ویروس ها برایتان مفید و کاربردی باشد. البته شما عزیزان در صورت وجود سؤالاتی بیشتر امکان برقراری ارتباط با ما را خواهید داشت.

از رای شما سپاسگزارم