بازیابی فلش سوخته با گوشی
در عصر حاضر امکان بازیابی فلش سوخته با گوشی مقدور است. فلش ها از بهترین لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر ها می باشد، که به عنوان کارت ذخیره سازی خارجی مورد استفاده قرار می گیرد.
در برخی مواقع این قطعه به علت ضعف ساختاری و عوامل بد افزاری می سوزد و اطلاعات از دسترس شما خارج می شود. از طریق فرآیند بازیابی اطلاعات، فایل های موجود در فلش را بازگردانی نمایید، تا بار دیگر فایل ها در اختیار تان قرار گیرد.
در ادامه شیوه صحیح بازیابی فلش های سوخته را با گوشی همراه توضیح می دهیم، مقاله ما را از دست ندهید.
شیوه صحیح بازیابی اطلاعات فلش سوخته با گوشی
بازیابی فلش سوخته با گوشی، از دغدغه های اصلی کاربران شبکه است. با پشتیبانی از استاندارد ها و بهره گیری از روش های مناسب، اطلاعات موجود در این سخت افزار بازیابی گردد. در اینجا چند مرحله برای بازیابی اطلاعات از فلش درایو آسیب دیده با استفاده از گوشی آورده شده است؛
۱.بررسی فیزیکی فلش:
ابتدا این قطعه را از نظر آسیب های فیزیکی بررسی کنید. اگر دچار شکستگی یا آسیب جدی شده باشد، نیاز به خدمات حرفه ای دارد.
۲.استفاده از آداپتور OTG:
اگر گوشی شما از OTG (On-The-Go) پشتیبانی می کند، می توانید این قطعه را به گوشی متصل کنید. با استفاده از یک آداپتور OTG، فلش را به گوشی وصل گردانید، تا ببینید آیا گوشی قادر به شناسایی آن هست یا خیر.
۳.نرم افزار های بازیابی اطلاعات:
اگر سیستم توانست آن را شناسایی کند، می توانید از نرم افزار های بازیابی اطلاعات موجود در فروشگاه های اپلیکیشن (مانند؛ DiskDigger یا EaseUS MobiSaver) استفاده کنید. این نرم افزار ها، اطلاعات حذف شده یا آسیب دیده را بازیابی می نماید.
۴.استفاده از کامپیوتر:
مبحث بازیابی فلش سوخته با گوشی، کاربردی و مفید است. اگر گوشی قادر به شناسایی این کارت نیست، آن را به یک کامپیوتر متصل کنید و از نرم افزار های بازیابی اطلاعات مانند؛ Recuva یا TestDiskبهره بگیرید.
۵.خدمات حرفه ای:
اگر هیچ یک از روش های بالا موفق نبود، نیاز به مراجعه به یک مرکز خدمات بازیابی اطلاعات است. این مراکز معمولاً تجهیزات و تخصص لازم برای بازیابی اطلاعات از دستگاه های آسیب دیده را دارند.
در هر مرحله، از نوشتن اطلاعات جدید بر روی فلش درایو خودداری کنید. این عمل، شانس بازیابی اطلاعات را کاهش می دهد.
نکات قابل توجه در بازیابی اطلاعات فلش سوخته با گوشی
بازیابی فلش سوخته با گوشی، یکی از فرآیند های رایج بین کاربران اینترنتی و شبکه است. این ابزار به عنوان حافظه خارجی گوشی یا کامپیوتر ها نیز عمل می کند. شما می توانید با بهره برداری از آن، فضای کافی برای اجرای انواع نرم افزار ها و ذخیره سازی فایل ها داشته باشید.
در برخی اوقات این قطعه سخت افزاری به علت مشخصات فنی و استفاده نامناسب، می سوزند. در چنین وضعیتی، شما باید از فرآیند بازیابی اطلاعات، فایل های خود را برگردانید. جهت بالا بردن درصد موفقیت بازیابی اطلاعات فلش، طبق نکات زیر پیش روید؛
۱.عدم استفاده از فلش:
اگر فلش درایو آسیب دیده است، از استفاده بیشتر از حد از آن، خودداری کنید. همانطور که در مطالب بالا نیز اشاره شد، نوشتن اطلاعات جدید بر روی این قطعه، شانس بازیابی اطلاعات را کاهش می دهد.
۲.بررسی وضعیت فلش:
قبل از هر اقدامی برای بازیابی فلش سوخته با گوشی، وضعیت فیزیکی آن را بررسی کنید. در بیشتر اوقات، امکان برگرداندن فلش های سوخته و شکسته غیر ممکن است.
۳.استفاده از آداپتور OTG:
گوشی باید از OTG پشتیبانی می کند. با استفاده از آداپتور مناسب، آیت سخت افزار را به گوشی متصل نمایید.
۴.نرم افزار های بازیابی اطلاعات:
اگر گوشی فلش را خواند، از نرم افزار های معتبر بازار برای بازیابی اطلاعات بهره بگیرید. برخی از این نرم افزار ها، امکان برگرداندن اطلاعات ریست شده را نیز دارند.
۵.پشتیبان گیری از اطلاعات:
اگر موفق به بازیابی فلش سوخته با گوشی شدید، حتماً آن ها را در یک مکان امن و قابل اعتماد ذخیره گردانید.
ابزار های کاربردی برای بازیابی اطلاعات فلش سوخته با گوشی
بازیابی فلش سوخته با گوشی، راحت تر از اجرای این تکنیک با سیستم عامل های ویندوز است. در این مسیر ابزار آلات مختلفی به کمک شما می ِآید. با بهره برداری از هر آن ها، درصد موفقیت خود را افزایش دهید. از جمله ابن ابزار آلات عبارتند از؛
۱.نرم افزار های بازیابی اطلاعات برای گوشی:
-DiskDigger: این نرم افزار به شما امکان می دهد، تا اطلاعات حذف شده را از حافظه داخلی و همچنین از فلش درایو ها بازیابی کنید. نسخه رایگان آن قابلیت های محدودی دارد، اما نسخه پرو امکانات بیشتری ارائه می دهد.
-EaseUS MobiSaver:EaseUS MobiSaver برای بازیابی اطلاعات از دستگاه های اندرویدی طراحی شده است. آن ها به شما در بازیابی عکس ها، ویدیو ها و سایر فایل ها کمک می کند.
-PhotoRec: نرم افزار PhotoRec بیشترین تاثیر را در بازیابی فلش سوخته با گوشی دارند. اگر چه بیشتر برای کامپیوتر طراحی شده اند، اما می توان طبق شرایط خاصی، آن را بر روی گوشی اجرا کرد.
۲.نرم افزار های مدیریت فایل:
-ES File Explorer: این نرم افزار به شما امکان می دهد، تا به فایل های موجود در فلش درایو دسترسی پیدا کنید و در صورت امکان، اطلاعات را بازیابی گردانید.
-Solid Explorer: این وسیله توانایی مدیریت فایل ها را دارد. در صورت شناسایی فلش، برای بار دوم اطلاعات را در اختیار کاربر قرار می دهد.
۳.نرم افزار های پشتیبان گیری:
-Google Drive: برای پشتیبان گیری از اطلاعات مهم، از فضای ابری Google Drive استفاده کنید.
-Dropbox: یادگیری بازیابی فلش سوخته با گوشی از مهارت های لازم هر یک از کاربران شبکه است. این سرویس به شما امکان می دهد، تا اطلاعات خود را به صورت آنلاین ذخیره کنید و از آن ها پشتیبان بگیرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
درصد موفقیت بازیابی اطلاعات فلش سوخته با گوشی
درصد موفقیت بازیابی فلش سوخته با گوشی به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمی توان با عدد مشخصی، درصد آن را بیان کرد. در اینجا چند عامل مؤثر بر موفقیت بازیابی اطلاعات آورده شده است؛
۱.نوع آسیب:
اگر این قطعه فقط دچار آسیب نرم افزاری شده باشد (مانند؛ فرمت یا حذف فایل ها)، شانس بازیابی اطلاعات بیشتر است. اما اگر آسیب فیزیکی (مانند؛ سوختگی یا شکستگی) وجود داشته باشد، شانس بازیابی کاهش می یابد.
۲.مدت زمان از دست رفتن اطلاعات:
هر چه سریع تر اقدام به بازیابی اطلاعات کنید، شانس موفقیت بیشتر است.
۳.کیفیت و نوع فلش درایو:
برخی از فلش درایو ها از کیفیت بهتری برخوردارند و در برابر آسیب ها مقاوم تر هستند. این نوع محصولات با کیفیت پایین تر، آسیب پذیر تر می باشند.
۴.ابزار و نرم افزار های استفاده شده:
استفاده از نرم افزارهای معتبر و حرفه ای، درصد موفقیت فرآیند بازیابی فلش سوخته با گوشی را افزایش می دهد. برخی نرم افزار ها، قابلیت های بهتری برای بازیابی اطلاعات ارائه می دهند.
۵.تجربه و تخصص کاربر:
اگر کاربر تجربه و دانش کافی در زمینه بازیابی اطلاعات داشته باشد، در کمترین زمان ممکن، اطلاعات این حافظه خارجی را بر می گرداند.
سخن پایانی
بازیابی فلش سوخته با گوشی را به متخصصین بسپارید، تا تهدیدات موجود در این فرآیند از بین رود. در مجموعه بزرگ هارد ریپیر می توانید در کنار ثبت سفارش تجهیزات شبکه با کارشناسان فروش، گفت و گویی داشته باشید.